IMA A HÁZASSÁGÉRT

Atyám, Jézus nevében jövök Eléd imádságban. Megvan írva; a Te szerelmed kitöltetett a mi szívünkben a Szent Szellem által, aki adatott nékünk. Rom.5:5. 

Mivel a Te szereteted bennünk van, elismerjük és vallást teszünk róla, hogy a szeretet uralkodik mindenek felett az életünkben és a házasságunkban. Hisszük, hogy ez a szeretet teljesen áthatja a házasságunkat, és egybeköt minket az igazságban, tökéletessé tesz minket minden jó cselekedetre, hogy a Te akaratodat cselekedjük, azt munkálván bennünk, ami a Te örömödre van. Kol 3:14. 1:10. Fil. 2:13.

Házasságunkat hatalmas kincsként őrizzük a Te szeretetedben. A Te Szellemed által egybeköttettünk szeretet által, teljes összhangban és egyetértésben élünk a Te örömöddel átitatva; ugyanazon szeretettel viseltetünk egymás iránt egy érzésben, ugyanazon indulattal, alázatosan egymást különbnek tartva magunknál. Fil. 2:2,3.

Atyám hisszük és kimondjuk, hogy egymáshoz jóságosak, irgalmasok, megbocsátók ,és türelmesek vagyunk. Minden lépésünkben a békességet keressük, ez által nyugalomban és biztonságban élünk. Mivel békességben és szeretetben van a szívünk nincs akadálya imáinknak, hogy eljusson Eléd.
Imádságaink nem hiúsulnak meg, mert Isten kegyelmének örököstársai vagyunk. Ef. 4:32. 1Pét.3:7.

Házasságunkban az igazság műve békesség, és az igazság gyümölcse nyugalom és biztonság és hűség mindörökké.Házasságunk teljes az újjászületett szellem drága gyümölcsivel. Esa. 32:17.

Házasságunkban a szellem gyönyörűséges gyümölcsei: szeretet, öröm, békesség, béketűrés, szívesség, jóság, hithűség, szelídség és mértékletesség hatalmas mértékben növekednek Atyám a Te dicsőségedre és örömödre. Gal.5:22.
 
 És az Istennek békessége, mely minden értelmet felül halad, megőrzi szíveinket és gondolatainkat egymásban a Krisztus Jézusban. Fil. 4:7.

A mi házasságunk napról napra erősödik az egység kötelékében, mert azt a Te Igédre alapoztuk, és a Te szeretetedben vert mélyen gyökeret. Az Ige uralkodik a házasságunk felett, így Jézus nevében az ellenség minden terve megsemmisült a házasságunk és életünk felett. Ef.3:18.

Atyám a szent színed előtt megvallást teszünk, hogy csak azokról gondolkodunk, amik igazak, tisztességesek, igazságosak, tiszták, kedvesek, jó hírűek; ha van valami erény és ha van valami dicséret. Gondolataink és az elménk felett teljes hatalmat veszünk. Jézus nevében. Fil 4: 8

Mennyei Atyám, köszönjük, hogy gondod van a Te Igédre, hogy beteljesítsd azt. Jer. 1:12.
Megvalljuk, hogy mi egymás mellett állunk, kitartunk egymás mellett, és imában támogatjuk egymást. Csak olyan dolgokat mondunk egymásról ami megerősít minket. Nem ítélkezünk egymás felett, nem bíráljuk egymást, de folyamatosan közben járunk egymásért imádságban és áldást kérünk és mondunk egymásra, és hálát adunk Neked mennyei Atyám egymásért Krisztusban, Jézus mindenható nevében. Mt7:1. 1Kor.13. 1Tim.2:1. Amen.
 
Forrás ~ Internet